Чанта SIlver & Polo

Цвят: Черно. Материя: Еко кожа. Сезон: Всички сезони. Бранд: Silver Polo.
В наличност Референция: 1000/м169 сиво-черно
89.00 лв.
Добави бележка към продукта

Бърза поръчка, без регистрация

Ние ще се свържем с Вас в рамките на два работни дни.
Поръчки по телефон от 9:30 ч. до 18:30 ч.

Код на продукта - 1785 , Телефон - 0888 430 595

Производител: SILVER&POLO-Турция
Ширина x Височина x Дълбочина: 29 x 26 x 13 cm
Изработка: Еко кожа, Твърда текстура (водоустойчив)
Вътрешен материал: 100% тъкана подплата
Отделение: Три
Други: Място за телефон и карти, Регулируема дръжка, един вътрешен джоб с цип и един вътрешен без цип, Затваряне с цип

 
- Не мийте.
- Не почиствайте с алкохол и други добавки.
ПОЧИСТВАТ СЕ ЛЕСНО С МОКРА КЪРПИЧКА

Марката дамски чанти SILVER&POLO  са от ЕКО кожа, в актуални и свежи дизайнерски решения, а цветовете им са разнообразни. Всички дамски чанти се продават във физическия ни магазин на ул.Алабин 30 и онлайн магазин GRACIQ. Чантата е важен елемент от жената, тя говори за нейния характер. Модел дамска чанта е важно условие за атрактивен външен вид. Разгледай и купи от GRACIQ.

 
Покажи повече Покажи по-малко
Доставка на поръчана стока
Поръчаните артикули от нашия онлайн магазин се обработват за 24 часа и се изпращат до 3 работни дни. Всички пратки се изпращат с опция преглед и тест с куриерска фирма "Спиди". Фирмата доставчик работи от понеделник до събота и позволява доставка до офис или удобен ваш адрес. При нас е задължителна опцията преглед и тест преди заплащане. Връщане на пратка, подмяна или замяна е за сметка на купувача.
 
Начин на плащане и доставка
Graciq.com работи с фирма Спиди с пощенски паричен превод"ППП" при изпращане на стоката. Грация не връща пари с наложен платеж, а само по банков път след като клиента е спазил всички наредби за връщане и попълване на формуляр. При замяна или връщане се поема от купувача. Грация носи отговорност за добрия търговски вид на продукта при получаване. Доставката се извършват в рамките на 1-2 работни дни с изключение на населени места по график.
Ние от www.graciq.com предлагаме безплатна доставка при сума над 130 лева до офис на Спиди.

Стандартната доставка от 1кг до 3кг - до офис на СПИДИ  - 4.50лв
Стандартната доставка до адрес до 3кг - с куриер СПИДИ  - 6.50лв

Посочените цени са приблизителни. Те засягат доставки, на територията на България, който не отговарят на условията да бъдат безплатни.
Поръчките се обработват и изпращат в рамките до 3 работни дни. Всички направени поръчки в празнични-почивни дни или в събота се обработват и изпращат в първия работен ден. Поръчки направени след 16:30часа в делничен ден няма как да бъдат изпратени експресно за 24 часа. Поръчката остава за следващия работен ден.
При постъпване на заявка от Вас, че искате да закупите артикул, ще получите потвърждение по e-mail за направена поръчка. Клиенти посочили своят e-mail ще бъдат уведомявани за всяка промяна в статуса на Вашата поръчка. Моля, проверявайте внимателно коректното вписване на вашите данни за връзка с Вас. В случай, че сте попълнили грешни данни и няма как да бъдете открити ще анулираме направената поръчка. В случай, че поръчаният модел не е в наличност, клиента се уведомява по телефона!

Начин на плащане
Фирма "Росели Трейд ЕООД" работи с метод на плащане пощенски паричен превод (ППП) най-сигурен и предпочитан начин. Стойността на покупката се събира от куриерската фирма. 
При предаване на пратката получателя, има право на преглед и тест преди заплащане, той дава право да отворите, разгледате и премерите продукта преди той да бъде заплатен.
Изискваме връщането на суми да бъде само и единствено към купувача направил и заплатил своята поръчка!
"Росели Трей ЕООД"   ЕИК: 203120423
  Тел: 0888 430 595

Условия за връщане

  1. Ако закупената от Вас стока не отговаря на очакванията Ви, винаги можете да я върнете или замените, като първо трябва да ни уведомите за това. Уведомяването става чрез използването на формата за контакт, намираща се на нашия уебсайт или на телефон 0888 430 595
  2. Връщане на стоката става чрез куриерска фирма "Спиди". Срок за връщане на стоката: 14 дни от датата на доставка.
  3. Процедурата по връщане е следната:

3.1. Използвайте контактната форма на уебсайта, за да ни уведомите за отказа в предвидения за връщане срок.

3.2. Ако сте платили стоката с пощенски паричен превод и искате да Ви върнем парите обратно - изпращате пратката с наложен платеж и опция преглед към нас след като сте ни уведомили и сме проверили вашата поръчка! Ние ще проверим артикула за търговски вид и ще ви върнем парите по посочения предварително наложен платеж в рамките на 3 работни дни и ще си получите парите на адреса, от който се изпратили пратката. Тази услуга се заплаща от потребителя!

  1. Ако стоката е с фабричен дефект, се заменя БЕЗПЛАТНО от нас като това се установява в присъствието на куриер или от служител в офис на куриера .
  2. Ако стоката не отговаря на размера или не Ви удовлетворява, транспортните и транзакционни разходи се заплащат от страна на Потребителя - разходите за първоначална доставка и заедно с разходите за връщане.
  3. Потребителят носи отговорност за намалената стойност на стоките, причинена от изпробването им. 
  4. Върнатите стоки трябва да отговорят на следните задължителни условия:
  • Да са в оригиналната си опаковка и да не е нарушен търговският им вид (разкъсана опаковка, премахнати етикети, липсващи части и други).
  • Да не са употребявани, носени, прани, гладени, скъсани, без странични миризми(като кремове, парфюми или цигарен дим)
  • Да са придружени с всички съпътстващи доставката и стоките документи, включително, но не само касова бележка или фактура, инструкция за употреба, гаранционна карта и други.
  1. Упражняване на правото на връщане чрез друга куриерска фирма или по начин различен от инструкциите по-горе, НЯМА ДА БЪДЕ УВАЖЕНО.


От екипа на: Росели Трей ЕООД   ЕИК: 203120423

Тел: 0888 430 595